New California science center regulates solar gain with an arc of perforated screens

July 15, 2016 by  
Filed under Green

Comments Off on New California science center regulates solar gain with an arc of perforated screens

The energy-efficient building includes various sustainable features, including a stormwater retention system, a light-colored “cool roof”, and custom perforated stainless steel screens that reduce solar heat gain while allowing natural light to filter in. Related: Eastern Michigan University’s New Science Center Reaches for LEED Silver As a valuable addition to the campus, the facility aims to accommodate the university’s rapidly growing interdisciplinary science program that unifies Christian values with state-of-the-art technology. University President Bob Brower said the 36,000-square-foot facility “will enable the science program to reach new heights and support the continued success of our PLNU science faculty and students.” + Carrier Johnson + CULTURE + Point Loma Nazarene University Photos by Marcus Emerson , courtesy Point Loma Nazarene University

Here is the original post:
New California science center regulates solar gain with an arc of perforated screens

Bad Behavior has blocked 2132 access attempts in the last 7 days.