Portuguese secondary school renovation brings color and light to the learning experience

July 18, 2016 by  
Filed under Eco, Green

Comments Off on Portuguese secondary school renovation brings color and light to the learning experience

Located at the edge of the historical center of Pontinha , Lisbon, the school spans 185,000 square feet. It is comprised of five concrete pavilions turned into one, allowing natural daylight to enter all the different spaces. The modern rehabilitation updated and articulated a variety functional areas, including a gym and outdoor playground. Related: CVDB Arquitectos’ Jarego House is a Naturally Daylit Home in Portugal The new design provides plenty of cool, informal study and socializing areas.  Splashes of color contrast with the grey prefabricated concrete structure, highlighting stairs, windows and desks. The beautiful renovation brings color to the learning context. + CVDB Arquitectos Via Architizer Photos by Invisible Gentleman

Go here to read the rest:
Portuguese secondary school renovation brings color and light to the learning experience

Bad Behavior has blocked 1374 access attempts in the last 7 days.